01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μπεν μαρί τοποθετούμε την σοκολάτα και το βούτυρο και λιώνουμε τα υλικά, ανακατεύοντας ελαφριά. |
2 | Σε ένα δεύτερο μπεν μαρί τοποθετούμε τα αυγά και την ζάχαρη και ζεσταίνουμε τα υλικά (κριτήριο για το πόσο ζεστά θα είναι η αφή σας). |
3 | Μεταφέρουμε το μίγμα αυγού σε μια λεκάνη και με ένα μίξερ χειρός χτυπάμε μέχρι να γίνουν ανάλαφρα. Με μια ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε τα αυγά στο μίγμα σοκολάτας. |
4 | Μοιράζουμε την ζύμη σε 4 αντικολλητικά φορμάκια (εαν θέλουμε μπορούμε να τα έχουμε βουτυρώσει) και ψήνουμε στους 175°C. |