Επιλογή Σελίδας

Ψημένο καλαμπόκι με βούτυρο τσίλι

Βαθμολογήστε τη συνταγή
Η βαθμολογία σας έχει αποθηκευτεί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Share
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ

75΄

ΜΕΡΙΔΕΣ

6

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

1

01

ΥΛΙΚΑ

100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

1 κ.σ. μέλι

1 κ.σ. κέτσαπ

2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες

2 κ.σ. Χαρίσα μπαχαρικό

6 καλαμπόκια (κομμένα στα δύο, αν έχετε περισσότερα από 6 άτομα)

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

StepDescription
1 Λιώνουμε το βούτυρο μαζί με το μέλι, την κέτσαπ, τις σκελίδες σκόρδου και το μπαχαρικό, χτυπώντας τα αρκετά μέχρι να γίνουν μία ομοιόμορφη μάζα.
2 Τυλίγουμε το κάθε καλαμπόκι με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε για 30-35 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Αν τα θέλουμε πιο ξεροψημένα, ξεδιπλώνουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για λίγο ακόμα.
3 Φτιάχνουμε μια στοίβα από τα ψημένα καλαμπόκια και σερβίρουμε μαζί με το ντιπ βουτύρου.