01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Απλώνουμε αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί και βάζουμε τις φέτες μπέικον. Τις ψήνουμε μέχρι να γίνουν τραγανές, για 15 λεπτά. |
2 | Βγάζουμε το μπέικον από το φούρνο και το τοποθετούμε σε μια πιατέλα με χαρτί κουζίνας. Κρατάμε το λίπος του μπέικον από το ταψί σε ένα μπολ. |
3 | Αλλάζουμε το αλουμινόχαρτο στο ταψί. Τοποθετούμε τα λαχανάκια στο ταψί και περιχύνουμε με το λίπος του μπέικον και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε. |
4 | Ψήνουμε για 15 λεπτά, ανακατεύοντάς τα 2-3 φορές, σε τακτά χρονικά διαστήματα, για να ψηθούν ομοιόμορφα. |
5 | Βγάζουμε από το φούρνο και περιχύνουμε με το μέλι και το βαλσάμικο. Σπάμε το μπέικον, το ρίχνουμε στα λαχανάκια και ανακατεύουμε. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 3 λεπτά. |
6 | Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και πασπαλίζουμε με το ρόδι. Σερβίρουμε αμέσως. |