01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το ξίδι, τη μουστάρδα, το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι. |
2 | Προσθέτουμε το λάδι κανόλα και το ελαιόλαδο σταδιακά και ανακατεύουμε. Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε στα τέσσερα τα κρεμμύδια. Λαδώνουμε ελαφρά όλα τα λαχανικά από όλες τις πλευρές. |
3 | Σε ένα σχαροτήγανο ψήνουμε τα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά, γυρνώντας τα κατά διαστήματα. |
4 | Ψήνουμε και τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές για 10 λεπτά, γυρνώντας τα μια φορά. Ψήνουμε και το πράσινο κρεμμυδάκι για 2 λεπτά. |
5 | Κόβουμε τα λαχανικά σε μικρότερα κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τη μισή βινεγκρέτ και ανακατεύουμε. |
6 | Σερβίρουμε με την υπόλοιπη βινεγκρέτ. |