01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. |
2 | Πλένουμε τα ψάρια κάτω από τρεχούμενο νερό και τα σκουπίζουμε καλά με χαρτί κουζίνας. Αλατοπιπερώνουμε το εσωτερικό μέρος του κάθε ψαριού και τοποθετούμε μία φέτα λεμόνι. |
3 | Τοποθετούμε τα ψάρια στο ταψί. Σκορπίζουμε τις ελιές, την ντομάτα, την κάπαρη και τις υπόλοιπες φέτες λεμονιού ανάμεσα στα ψάρια, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μαϊντανό. |
4 | Ραντίζουμε γενναιόδωρα με ελαιόλαδο τα ψάρια και ψήνουμε στο προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά. |
5 | Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, προσθέτουμε το κρασί και ψήνουμε για 10 λεπτά ακόμη. Σερβίρουμε τα ψάρια ζεστά. |