01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. |
2 | Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο και τη μουστάρδα. |
3 | Βάζουμε τα λουκάνικα σε ένα ταψί και περιχύνουμε με το μείγμα ελαιόλαδο-μουστάρδα, ανακατεύοντας καλά. |
4 | Ψήνουμε τα λουκάνικα για 20 λεπτά και προσθέτουμε το φινόκιο, τα κρεμμύδια, το θυμάρι και το αλατοπίπερο. Αλατίζουμε ελαφρά, αφού τα λουκάνικα και η μουστάρδα είναι ήδη αλμυρά. |
5 | Ψήνουμε για άλλα 25 λεπτά. Προσθέτουμε το κόκκινο κρασί και το βούτυρο και ψήνουμε για άλλα 10-12 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε με συνοδεία πουρέ πατάτας. |