01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. |
2 | Παίρνουμε 4 φύλλα λαδόκολλας και φτιάχνουμε 4 φόρμες φούρνου (ατομικά ταψάκια) για τις τσιπούρες. Με ένα μαχαίρι χαράζουμε ελαφρώς τις τσιπούρες σε 3-4 σημεία από κάθε πλευρά. |
3 | Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια, γεμίζουμε τις σχισμές με λιαστές ντομάτες και τοποθετούμε μία τσιπούρα σε κάθε φόρμα από λαδόκολλα. |
4 | Μοιράζουμε τις υπόλοιπες λιαστές ντομάτες, τα ντοματίνια, το κρεμμύδι, το σκόρδο και 2-3 φέτες λεμονιού γύρω από κάθε τσιπούρα. |
5 | Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, τη μουστάρδα, τη ρίγανη , το χυμό λεμονιού και το κρασί και χτυπάμε με αναδευτήρα. Περιχύνουμε τις τσιπούρες και τις ντομάτες με το μίγμα. |
6 | Βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 20-25 λεπτά. Γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι και σερβίρουμε. |