01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το 1/4 φλ. ελαιόλαδο με το σκόρδο, το δεντρολίβανο, το αλάτι και το πιπέρι. Τρίβουμε το μείγμα πάνω στο κρέας. |
2 | Μεταφέρουμε το κρέας μαζί με τη μαρινάδα του σε μια σφραγιζόμενη πλαστική σακούλα και το βάζουμε στο ψυγείο για όλη τη νύχτα. |
3 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Αφήνουμε το κρέας για 30 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου. Αφαιρούμε όση μαρινάδα υπάρχει. |
4 | Σε ένα σκεύος που μπαίνει στο φούρνο, ζεσταίνουμε τις 2 κ.σ. ελαιόλαδο, προσθέτουμε το χοιρινό και μαγειρεύουμε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές, για 5 λεπτά. Το μεταφέρουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 40-45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. |
5 | Το βάζουμε σε μια επιφάνεια κοπής και το αφήνουμε για 15 λεπτά, πριν το κόψουμε σε λεπτές φέτες και το σερβίρουμε. |