02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μπολάκι προσθέτουμε τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι και το δεντρολίβανο. Ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε το μίγμα στο καρέ μας και φροντίζουμε να απλωθεί παντού. |
Σε ένα μικρό μπολ προσθέτουμε το βούτυρο και το σκόρδο. Με ένα πιρούνι πιέζουμε το βούτυρο ώστε να δημιουργήσουμε μια πάστα. | |
2 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Σε ένα ταψί στρώνουμε λαδόκολλα και τοποθετούμε μέσα το κρέας. Ψήνουμε για περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά. |
3 | Αφαιρούμε από το φούρνο και με ένα κουτάλι τοποθετούμε κουταλιές από το βούτυρο σε όλο το κρέας μας. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμη 30 λεπτά. |
4 | Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε να ξεκουραστεί για περίπου 20 λεπτά. Κόβουμε σε μπριζόλες και σερβίρουμε. |