01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C στον αέρα. |
2 | Βράζουμε τις πατάτες σε χαμηλή φωτιά σε αλατισμένο νερό για περίπου 12 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και στραγγίζουμε. |
3 | Παίρνουμε 2 μεγάλα αλουμινόχαρτα, 30 εκατοστά περίπου το καθένα, τετράγωνα, και αλείφουμε το μέσον του κάθε φύλλου με ελαιόλαδο. Τοποθετούμε το φιλέτο και το πασπαλίζουμε με την πάστα ντομάτας και το χυμό λεμονιού. |
4 | Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πατάτες που ήδη έχουμε βράσει, τις ελιές, την κάπαρη και ρίχνουμε πιπέρι. |
5 | Προσθέτουμε φύλλα δάφνης ή φρέσκο δεντρολίβανο στην κορυφή και τυλίγουμε κάθε πακέτο ψαριού χαλαρά, εξασφαλίζοντας ότι έχουμε συμπεριλάβει στο δέμα μας όλα τα υλικά. |
6 | Μπορούμε να κάνουμε τη συγκεκριμένη προετοιμασία μισή μέρα πριν μαγειρέψουμε, φυλάσσοντας στο ψυγείο. |
7 | Τοποθετούμε τα πακέτα μας σε ταψί και ψήνουμε για 20-25 λεπτά, ή μέχρι να μπορούμε να το τσιμπήσουμε με ένα πιρούνι. |
8 | Σερβίρουμε αμέσως με φασολάκια στον ατμό και ψητές πατάτες. |