01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. |
2 | Πλένουμε πολύ καλά τα λαβράκια, τα λαδώνουμε, τα αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. |
3 | Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και μόλις κάψει, ρίχνουμε τις κόκκινες και πορτοκαλί πιπεριές, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τα καρότα, το μπρόκολο και τα σοτάρουμε ελαφρώς για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και κατεβάζουμε από τη φωτιά. |
4 | Λαδώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και ρίχνουμε μέσα όλα τα σοταρισμένα λαχανικά. |
5 | Τοποθετούμε τα λαβράκια πάνω από τα λαχανικά, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, τις φέτες και το χυμό λεμονιού, την πάπρικα και το νερό. |
6 | Ψήνουμε για 15 -20 περίπου λεπτά, μέχρι να φύγουν τα πολλά υγρά και να αποκτήσουν μία τραγανή κρούστα τα λαβράκια. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό. |