01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
Για το κους κους: | Μουλιάζουμε το κους κους σε ζεστό νερό ένα προς δύο μαζί με τη ζαφορά για περίπου 10 λεπτά. |
Αφού τραβήξει το νερό, απλώνουμε σε ενα ταψί και αφρατεύουμε με ένα πιρούνι. Ανακατεύουμε την κρέμα βαλσάμικου με δαμάσκηνο και όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί. | |
Για το σολομό: | Μαρινάρουμε την κρέμα βαλσάμικου με δαμάσκηνο και όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί με το σολομό και τα αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα. |
Ψήνουμε το σολομό σε ένα καυτό τηγάνι μαζί με τη μαρινάδα για περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά σε μέτρια θερμοκρασία. Σερβίρουμε μαζί με το κους κους. |