01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C. Σε ένα τηγάνι ζεταίνουμε λίγο ελαιόλαδο. |
2 | Ρίχνουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι και τις πιπεριές και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Στα 2 λεπτά αλατοπιπερώνουμε. Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν. |
3 | Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε με σύρμα τα αβγά με την κρέμα και το γάλα. Προσθέτουμε το μπρόκολο, τα ντοματίνια, το τυρί και το μείγμα με το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά και αλατοπιπερώνουμε. |
4 | Αδειάζουμε το μείγμα σε μία βουτυρωμένη ταρτιέρα ή σε ένα πυρίμαχο σκεύος. |
5 | Ψήνουμε για 30 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθούν τα αβγά. Αφήνουμε για 5 λεπτά να κρυώσει και σερβίρουμε. |