02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς υψηλή φωτιά. |
2 | Προσθέτουμε τους σπόρους κύμινου και μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας συχνά, για 1 λεπτό, μέχρι να βγάλουν το άρωμα τους. |
3 | Προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα, ανακατεύοντας συχνά, για 12 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν. |
4 | Ρίχνουμε τον πολτό τομάτας και την πάπρικα και ανακατεύουμε. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά, μέχρι να καραμελώσει ελαφρώς ο πολτός. |
5 | Προσθέτουμε τα φασολάκια, τις ψιλοκομμένες τομάτες, τα ρεβίθια και 3 φλ. νερό και βράζουμε για 1 περίπου ώρα. |
6 | Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και μαγειρεύουμε με το καπάκι μισόκλειστο, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαλακώσουν τα υλικά. |
7 | Αφήνουμε για 15 λεπτά για να δέσουν οι γεύσεις και σερβίρουμε. |