01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220°C. |
2 | Ανοίγουμε το κάθε φιλέτο κοτόπουλο στα δυο και χτυπάμε με ένα σφυρί κρέατος, ώστε να ανοίξουν και να πλατύνουν. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας και από τις δύο πλευρές. |
3 | Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο, ρίχνουμε το λιωμένο σκόρδο και σοτάρουμε τα φασολάκια και τα καρότα, μέχρι να μαλακώσουν. |
4 | Τοποθετούμε στο κέντρο κάθε φιλέτου τα σοταρισμένα λαχανικά και τυλίγουμε σε ρολό. Λαδώνουμε τα ρολάκια κοτόπουλου με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τυλίγουμε κάθε ρολάκι με μία φέτα μπέικον και το καρφώνουμε με μία οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξει. |
5 | Τοποθετούμε τα ρολάκια σε ένα ταψί και ψήνουμε για 20-25 λεπτά, μέχρι το μπέικον να γίνει τραγανό και το κοτόπουλο να ροδίσει. |