Σαλάτα καπριτσιόζα με μήλο και μοτσαρέλα

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να βαθμολογήσετε τη συνταγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Share
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ

ΜΕΡΙΔΕΣ

4

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

1

01

ΥΛΙΚΑ

1 σαλάτα καπριτσιόζα, Φρεσκούλης

1 ρόδι

1 μήλο

150 γρ. μοτσαρέλα

1 κ.σ. μουστάρδα

1 κ.σ. μέλι

250 ml. ελαιόλαδο

ξύσμα από ένα λάιμ

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Για τη συνταγή χρησιμοποιήθηκε:

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

StepDescription
1 Καθαρίζουμε το ρόδι και κρατάμε τα σπόρια του σε ένα μπολ. Κόβουμε τη μοτσαρέλα σε μικρούς κύβους.
2 Σε ένα μπολ προσθέτουμε τη μουστάρδα, το μέλι, το ξίδι και το αλάτι. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο πολύ σιγά και ταυτόχρονα χτυπάμε μέχρι να δέσει αρκετά.
3 Σε ένα βαθύ μπόλ προσθέτουμε την έτοιμη κομμένη σαλάτα καπριτσιόζα μαζί με το ρόδι και τη μοτσαρέλα.
4 Τελευταίο, κόβουμε το μήλο σε φέτες και το προσθέτουμε στη σαλάτα μαζί με τη βινεγκρέτ.
5 Προσθέτουμε το ξύσμα λάιμ, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:

Δημήτρης Σκαρμούτσος