01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
Για τη γλυκόξινη σως: | Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, την κρέμα βαλσαμικού ρόδι, το μέλι, τον πολτό σκόρδου και χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να ενωθούν τα υλικά. |
Για τη σύνθεση: | Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει ρίχνουμε τα καρότα σε ροδέλες και τα ζεματάμε για 2 λεπτά. Σουρώνουμε τα καρότα και μεταφέρουμε σε ένα μπολ. |
Προσθέτουμε το αγγούρι σε ροδέλες, τα ντοματίνια, τα "σπαγγέτι"καρότου, το θυμάρι, το μαύρο σουσάμι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. | |
Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σως, ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε πιάτα. Γαρνίρουμε με τις φύτρες λαχανικών και το δεντρολίβανο |