01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Αλατίζουμε ελαφρά το κοτόπουλο και ψήνουμε. Αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε σε μικρά κομμάτια. |
2 | Μαγειρεύουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, χωρίς να αλατίσουμε ή να προσθέσουμε μαγειρικά λίπη. |
3 | Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το κριθαράκι, το κοτόπουλο, τη ρόκα, τα ντοματίνια, την πιπεριά, το κρεμμύδι, το βασιλικό και τη ρίγανη και ανακατεύουμε καλά. |
4 | Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε το ξύδι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι. Περιχύνουμε τη σως ξιδιού στο μπολ με το κριθαράκι και ανακατεύουμε καλά. Πασπαλίζουμε με το ελαφρύ τυρί και σερβίρουμε. |