02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το βαλσάμικο και βράζουμε σε μέτρια φωτιά. |
2 | Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 2 περίπου λεπτά, μέχρι το βαλσάμικο να μειωθεί σε 2 κ.σ. |
3 | Αφαιρούμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. |
4 | Ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο, το οποίο λαδώνουμε με λίγο ελαιόλαδο. |
5 | Τοποθετούμε τις φέτες ροδάκινου στο ζεστό σχαροτήγανο και ψήνουμε για 30 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά. |
6 | Αφαιρούμε τα ροδάκινα από το σχαροτήγανο και αφήνουμε στην άκρη. |
7 | Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε με αναδευτήρα. |
8 | Προσθέτουμε τη ρόκα και τα ντοματίνια και ανακινούμε το μπολ απαλά να καλυφθούν τα υλικά με το ελαιόλαδο. |
9 | Απλώνουμε τη σαλάτα ρόκα-ντοματίνια σε μια πιατέλα και τοποθετούμε από πάνω τα ψητά ροδάκινα και το προσούτο. |
10 | Ραντίζουμε με το σιρόπι βαλσάμικο, πασπαλίζουμε με κατσικίσιο τυρί και σερβίρουμε. |