3 κούπες ζυμαρικά Farfalle (φιογκάκια) περίπου 226 γρ
1/3 κούπας φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι
¼ κούπα φρεσκοστυμμένο χυμό λεμόνι
2 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα (μπορείτε να βάλετε και καυτερή μουστάρδα εάν το επιθυμείτε)
2 κ.γ. ζάχαρη
1 ¼ κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
1 ½ κ.γ. ξύδι
2 τεμάχια στήθος κοτόπουλο
1 ½ σταφίδες ξανθές
1 κούπα σέλινο, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
1/3 κούπα ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
1/3 κούπα χοντροκομμένα καρύδια, ψημένα
3 κ.σ. φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
2 κ.σ. φρέσκος μαιντανός, ψιλοκομμένος