30 ml ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
1 πιπεριά κέρατο, κομμένη σε ψιλά καρέ
1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε ψιλά καρέ
1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε ψιλά καρέ
30 γρ. τζίντζερ φρέσκο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. dressing μουστάρδας, 17Delicatessen
μερικές σταγόνες χυμός λεμονιού
4 κομμάτια από φιλέτο σολομού, περίπου 180 γρ. το καθένα
Για τη σάλτσα:
4 κ.σ. κρέμα βαλσάμικου
1/2 φλ. φρέσκος κόλιανδρος, ψιλοκομμένος
1 κ.σ. σxοινόπρασο, ψιλοκομμένο
αλάτι, κατά βούληση
πιπέρι, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση
4 ψωμάκια της αρεσκείας μας
φύλλα μαρουλιού
ντομάτα, σε φέτες