01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς υψηλή φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 2 λεπτά. |
2 | Προσθέτουμε το καστανό ρύζι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό. |
3 | Προσθέτουμε το νερό, τον ζωμό λαχανικών και το αλάτι και το αφήνουμε να βράσει. |
4 | Όταν το ρύζι είναι έτοιμο, το αποσύρουμε από την κατσαρόλα, το σερβίρουμε σε 1 μπολ και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι. Γαρνίρουμε με το φρέσκο κρεμμυδάκι. |