01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, βάζουμε τις μπουκίτσες κοτόπουλο και σοτάρουμε μέχρι να αρχίσουν να ξεροψήνονται. |
2 | Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τα κάσιους, το σκόρδο, τον κύβο κότας και ανακατεύουμε για να διαλυθεί ο κύβος. Σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. |
3 | Προσθέτουμε την κόκκινη, την κίτρινη και την πράσινη πιπεριά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε 1 φλ. νερό και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να βράσει το κοτόπουλο. |
4 | Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα μαγειρεύουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Σουρώνουμε και επιστρέφουμε τα σπαγγέτι στην κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά. |
5 | Ρίχνουμε το βούτυρο και τη σκόνη σκόρδου, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να λιώσει εντελώς το βούτυρο και αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε τα σπαγγέτι με το κοτόπουλο και τις πιπεριές και γαρνίρουμε με το μαϊντανό. |