02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Χτυπάμε τα σνίτσελ με ένα σφυρί κρέατος, ώστε να ανοίξουν και να πλατύνουν. |
2 | Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και από τις δύο πλευρές. |
3 | Αλείφουμε τη μουστάρδα στην πλευρά που θα γεμίσουμε. |
4 | Τοποθετούμε στην άκρη του σνίτσελ κομμάτια λιαστής ντομάτας και ροκφόρ. Ρολάρουμε σφιχτά. |
5 | Περνάμε το γεμιστό σνίτσελ διαδοχικά από το αλεύρι, το αβγό και τη φρυγανιά, με προσοχή να μη μας ανοίξει. |
6 | Στερεώνουμε τις δυο άκρες του σνίτσελ με οδοντογλυφίδες. |
7 | Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα σνίτσελ. |
8 | Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε καλά το φυτικό λάδι. Βάζουμε τα σνίτσελ και τα τηγανίζουμε, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα, γυρίζοντας πλευρά ανά διαστήματα για πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα και καλύτερο ψήσιμο. |
9 | Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και μεταφέρουμε τα σνίτσελ σε πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν. |
10 | Αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες. |
11 | Σερβίρουμε τα σνίτσελ ζεστά με πατάτες, ρύζι ή σαλάτα. |