01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Λιώνουμε σε μπεν μαρί 280 γρ σοκολάτας. Ανακατεύουμε συχνά με σπάτουλα, μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. |
2 | Προσθέτουμε στη σοκολάτα τη μισή ποσότητα σπόρων ροδιού και την κανέλα. Ρίχνουμε το μίγμα της σοκολάτας σε μικρές χάρτινες θήκες ψησίματος. |
3 | Πασπαλίζουμε με τα 20 γρ. τρίμματα σοκολάτας, το υπόλοιπο ρόδι, πιέζοντας τους σπόρους να βουλιάξουν λίγο στη σοκολάτα, και με το χοντρό αλάτι. |
4 | Τοποθετούμε τις χάρτινες θήκες σε μία πιατέλα ή ένα ταψί και βάζουμε στο ψυγείο, για 60 περίπου λεπτά, μέχρι να κρυώσει εντελώς η σοκολάτα. |
5 | Όταν τα σοκολατάκια έχουν σκληρύνει αρκετά, τα βγάζουμε από το ψυγείο, αφαιρούμε τις θήκες και σερβίρουμε. |
6 | Διατηρούμε τα σοκολατάκια μας στο ψυγείο. |