02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
Για το σολομό: | Σε ένα βαθύ σκεύος προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το κάρυ, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το ξύδι και τη σάλτσα σόγιας. Χτυπάμε πολύ καλά με ένα πιρούνι. |
Βυθίζουμε τα φιλέτα σολομού στο σκεύος και φροντίζουμε η μαρινάδα να πάει παντού. Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε για τουλάχιστον 30-60 λεπτά στο ψυγείο. | |
Βάζουμε σε μια στρώση στο airfryer τα φιλέτα και ψήνουμε στους 180°C για 8-10 λεπτά, μέχρι να ψηθεί. Εάν τα φιλέτα είναι μεγαλύτερα θα πρέπει να μαγειρευτούν λίγο περισσότερο, μέχρι να είναι έτοιμα. | |
Για τα λαχανικά: | Μεταφέρουμε σε ένα σκεύος τα λαχανικά μας. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά. |
Μεταφέρουμε τα λαχανικά μας στο Airfryer και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 170°C. Ανακινούμε το κάδο του airfryer και συνεχίσουμε το ψήσιμο για άλλα 10 λεπτά. | |
Για τη κινόα: | Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε νερό και φέρνουμε σε βρασμό. Προσθέτουμε τη κινόα και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά. |
Για τη σύνθεση: | Σε ένα βαθύ σκεύος προσθέτουμε τη κινόα και τα λαχανικά. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε σε ένα πιάτο μαζί με ένα φιλέτο σολομού. |