02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μπολ με λίγο νερό μαλακώνουμε τις ζελατίνες. |
2 | Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το ζωμό ψαριού με λίγο αλάτι. Ρίχνουμε τις γαρίδες και τις αφήνουμε να βράσουν. |
3 | Μόλις βράσουν οι γαρίδες, τις αφαιρούμε από την κατσαρόλα και τις αφήνουμε στην άκρη. |
4 | Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τις ζελατίνες, τις αφήνουμε για 1 λεπτό και κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την εστία. |
5 | Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε το ζωμό σε δυνατή ταχύτητα. |
6 | Προσθέτουμε σιγά - σιγά το ελαιόλαδο και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι να πήξει ο ζωμός. |
7 | Όταν αποκτήσει την πυκνότητα που θέλουμε, ρίχνουμε το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι. |
8 | Μοιράζουμε τη σούπα στα πιάτα και βάζουμε από πάνω τις γαρίδες. Πασπαλίζουμε με τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον άνηθο και σερβίρουμε. |