01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Τοποθετούμε το κοτόπουλο σε ένα ρηχό σκεύος και αλατοπιπερώνουμε γενναιόδωρα. |
2 | Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το σκόρδο, το ψιλοκομμένο δενδρολίβανο και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μείγμα επάνω στο κοτόπουλο και ανακατεύουμε για να καλυφθεί με τη μαρινάδα. Σκεπάζουμε το σκεύος με μεμβράνη και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες. |
3 | Προθερμαίνουμε την γκριλιέρα σε μέτρια φωτιά. Περνάμε το κρέας σε 8 ξύλινα σουβλάκια και τα τοποθετούμε επάνω στη σχάρα του γκριλ. Αλείφουμε το κοτόπουλο με το μείγμα γιαουρτιού που έχει απομείνει στο σκεύος. |
4 | Ψήνουμε για 7-8 λεπτά και γυρίζουμε τα σουβλάκια από την άλλη πλευρά. Αλείφουμε και την άλλη πλευρά με τη μαρινάδα και ψήνουμε για 6-7 λεπτά ακόμη, μέχρι να ψηθεί το κρέας. Γαρνίρουμε με φρέσκο δενδρολίβανο και σερβίρουμε. |