01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Μουλιάζουμε ξύλινα σουβλάκια σε νερό για 30 -60 λεπτά. Προθερμαίνουμε το γκριλ σε υψηλή φωτιά. |
2 | Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τον κιμά (μοσχαρίσιο και χοιρινό), το κρεμμύδι, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, το μπούκοβο, τη ρίγανη, την κανέλα, την πάπρικα, το κέτσαπ, τη μουστάρδα, το θυμάρι, τη μέντα, τη φρυγανιά, το γάλα, το αβγό και το ελαιόλαδο. |
3 | Ανακατεύουμε απαλά με τα χέρια, μέχρι να πάρουμε ένα ομοιογενές μίγμα. Πλάθουμε κεφτεδάκια. |
4 | Περνάμε τα κεφτεδάκια στα ξύλινα σουβλάκια εναλλάξ με τις φέτες κρεμμυδιού. Ψήνουμε για 6-8 λεπτά, γυρνώντας τα συχνά, μέχρι να ψηθούν και από τις δύο πλευρές. |
5 | Βγάζουμε τα σουβλάκια από τη φωτιά, πασπαλίζουμε με το σουσάμι και με λίγο αλάτι, αν θέλουμε. Γαρνίρουμε με φρέσκα μυρωδικά και σερβίρουμε αμέσως. |