02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά. |
2 | Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε για 3 λεπτά. |
3 | Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, τον άνηθο, το αλάτι, το πιπέρι και το σπανάκι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε. |
4 | Καλύπτουμε με το καπάκι και σιγομαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά, χωρίς να ανακατέψουμε. |
5 | Αφαιρούμε το καπάκι, καλύπτουμε την κατσαρόλα με αλουμινόχαρτο και ξαναβάζουμε το καπάκι. |
6 | Σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό για άλλα 10 λεπτά να μαγειρευτεί. |