01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Αφαιρούμε την κόρα από το ψωμί και μουσκεύουμε λίγο τις φέτες σε νερό για περίπου 20 λεπτά. |
2 | Σουρώνουμε σφίγγοντας το ψωμί με τα χέρια μας και αφήνουμε στην άκρη. |
3 | Σε ένα μπλέντερ, βάζουμε τον ταραμά και το κρεμμύδι και ανακατεύουμε για ένα περίπου λεπτό. |
4 | Κόβουμε το ψωμί σε κομμάτια και το προσθέτουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε το λεμόνι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. |
5 | Προσθέτουμε το ελαιόλαδο σιγά-σιγά, με ροή σα κλωστή, χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα. |
6 | Χτυπάμε στο μπλέντερ μέχρι η ταραμοσαλάτα να γίνει κρεμώδης. |
7 | Αν η ταραμοσαλάτα μας έχει γίνει πολύ σφιχτή, προσθέτουμε το νερό σιγά σιγά και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. |