01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά τη μισή ποσότητα από το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα ντοματίνια για 3 - 4 περίπου λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν λίγο, αλλά χωρίς να λιώσουν. Αδειάζουμε τα λαχανικά σε ένα μπολ και τα αφήνουμε στην άκρη. |
2 | Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε στο ίδιο τηγάνι (στο υπόλοιπο ελαιόλαδο) σε δυνατή φωτιά για 2 - 3 περίπου λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει. |
3 | Σβήνουμε με το κρασί και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 5 περίπου λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. |
4 | Προσθέτουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά, περιχύνουμε με τη σάλτσα σόγιας, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά, για να αναμειχθούν τα αρώματα. Τελειώνουμε με το τυρί. |