01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. |
2 | Σουρώνουμε, επιστρέφουμε τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα και τα διατηρούμε στην άκρη ζεστά. |
3 | Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, βάζουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 2 λεπτά. |
4 | Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα καρύδια, τα κάσιους, το αποξηραμένο κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το γάλα εβαπορέ, το ροκφόρ και ανακατεύουμε. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να λιώσει το τυρί. |
5 | Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, ρίχνουμε τη σάλτσα στην κατσαρόλα με τα βρασμένα τορτελίνια, ανακατεύουμε απαλά και μοιράζουμε σε πιάτα. |
6 | Γαρνίρουμε με το σχοινόπρασο και το μαϊντανό και σερβίρουμε. |