01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μπαστουνάκια και τα αλατίζουμε. |
2 | Αναμειγνύουμε σε ένα σκεύος το καλαμποκάλευρο με το σιμιγδάλι και πανάρουμε στο μίγμα το κοτόπουλο. Τινάζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου να φύγει το περιττό αλεύρι και τα βουτάμε στο γάλα. Αλευρώνουμε για μία φορά ακόμη και αφήνουμε τα κομμάτια στο ψυγείο για λίγο. |
3 | Τρίβουμε το αγγουράκι τουρσί και το ανακατεύουμε σε μπολ με το γιαούρτι. Προσθέτουμε τη μαγιονέζα και την καπνιστή πάπρικα. Ανακατεύουμε τα υλικά της sauce καλά. |
4 | Ζεσταίνουμε το σπορέλαιο σε αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. |
5 | Σερβίρουμε το κοτόπουλο σε πιατέλα, τοποθετώντας στο πλάι της ένα μπολάκι με την πικάντικη sauce. |