01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
Βήμα 1 | Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε τα φρούτα του δάσους, το σιρόπι σφενδάμου, το κάρδαμο, την κανέλα, το χυμό λεμονιού, τα 2 φλ. νερό και βράζουμε για 5 λεπτά. |
Βήμα 2 | Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το κορν φλαουρ με 1 κ.σ. κρύο νερό. Ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα, αφήνουμε τη σούπα να πάρει άλλη μία βράση και αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά. |
Βήμα 3 | Αφήνουμε στην άκρη για λίγο να κρυώσει και αδειάζουμε τη σούπα στον κάδο του μπλέντερ. Χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα, μέχρι να πάρουμε ένα λείο μείγμα με βελούδινη υφή. |
Βήμα 4 | Μοιράζουμε τη σούπα σε 4 μπολ, ρίχνουμε 1 κ.σ. κρέμα γάλακτος στο κάθε μπολ, γαρνίρουμε με μύρτιλα και θυμάρι και σερβίρουμε. |