01
ΥΛΙΚΑ
ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Βάζουμε το κρεμμύδι και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει. |
2 | Προσθέτουμε το σκόρδο, τις πατάτες , την πιπεριά και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ακόμη. |
3 | Ρίχνουμε την πάπρικα και ανακατεύουμε να καλύψει όλα τα υλικά. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα την ντομάτα κονκασέ και 200 ml νερό. |
4 | Προσθέτουμε τις ελιές, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να αρχίσει το μείγμα να βράζει. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά, χωρίς καπάκι. |
5 | Τοποθετούμε τα κομμάτια του ψαριού επάνω στο μείγμα, σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά, μέχρι το ψάρι να διαλύεται με ένα πιρούνι. |
6 | Αφαιρούμε από τη φωτιά και σερβίρουμε. |