02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
Βήματα | Διαλύουμε το ζελέ σε 1,5 φλιτζάνι καυτό νερό και ανακατεύουμε. Όταν διαλυθεί καλά, προσθέτετε 1 φλιτζάνι κρύο νερό. |
Ρίχνουμε τον κομμένο ανανά, καλά στραγγισμένο, και τα αμύγδαλα στο μισό ζελέ. Μεταφέρουμε σε μια στρογγυλή φόρμα με τρύπα στη μέση και το βάζετε στο ψυγείο μέχρι να αρχίσει να πήζει. | |
Χτυπάμε το άλλο μισό ζελέ με το γιαούρτι και το ρίχνουμε πάνω από το μισο-πηγμένο ζελέ με τον ανανά. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για 3-4 ώρες, μέχρι να πήξει καλά πριν το σερβίρουμε. |