Ζελέ ανανά με γιαούρτι και αμύγδαλα

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να βαθμολογήσετε τη συνταγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Share
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ

180΄

ΜΕΡΙΔΕΣ

8

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

1

01

ΥΛΙΚΑ

1 γιαούρτι Total 5%

2 κουτιά ζελέ με γεύση ανανά

2, 5 φλιτζ. νερό

1 ανανάς κομμένος σε κυβάκια

150 γρ. ανάλατα αμύγδαλα, ασπρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Για τη συνταγή χρησιμοποιήθηκε:

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

StepDescription
Βήματα Διαλύουμε το ζελέ σε 1,5 φλιτζάνι καυτό νερό και ανακατεύουμε. Όταν διαλυθεί καλά, προσθέτετε 1 φλιτζάνι κρύο νερό.
Ρίχνουμε τον κομμένο ανανά, καλά στραγγισμένο, και τα αμύγδαλα στο μισό ζελέ. Μεταφέρουμε σε μια στρογγυλή φόρμα με τρύπα στη μέση και το βάζετε στο ψυγείο μέχρι να αρχίσει να πήζει.
Χτυπάμε το άλλο μισό ζελέ με το γιαούρτι και το ρίχνουμε πάνω από το μισο-πηγμένο ζελέ με τον ανανά. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για 3-4 ώρες, μέχρι να πήξει καλά πριν το σερβίρουμε.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ:

Δημήτρης Σκαρμούτσος