02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
1 | Γαρνίρουμε τις γαρίδες ελαφρώς με αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια ζεσταίνουμε τις 2 κ.σ. λάδι σε ένα τηγάνι σε μεσαία-υψηλή φωτιά. |
2 | Προσθέτουμε τις γαρίδες στο τηγάνι και ψήνουμε για περίπου 1 λεπτό από την μια πλευρά, μέχρι να γίνει ροζ. |
3 | Γυρίζουμε τις γαρίδες και προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το ξύσμα λάιμ και την 1 κ.γ. χυμό λάιμ. |
4 | Μειώνουμε τη φωτιά σε μεσαία και ψήνουμε τις γαρίδες για περίπου 1 ακόμα λεπτό. |
5 | Σε ένα μεγάλο μπολ και με ένα μίξερ χειρός χτυπάμε τις υπολειπόμενες 2 κ.σ. λάδι και την 1 κ.σ. χυμό λάιμ. |
6 | Γαρνίρουμε με αλάτι και πιπέρι. |
7 | Προσθέτουμε την ιταλική σαλάτα και ανακατεύουμε πολύ καλά. |
8 | Μοιράζουμε τη σαλάτα ισομερώς σε 4 πιάτα και γαρνίρουμε από πάνω με τις γαρίδες, το τυρί, την μέντα και τον κόλιανδρο και σερβίρουμε. |