Ζεστό σάντουιτς με ψητό χοιρινό, γραβιέρα και πίκλες

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να βαθμολογήσετε τη συνταγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Share
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ

10΄

ΜΕΡΙΔΕΣ

2

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

1

01

ΥΛΙΚΑ

2 ψωμάκια τσιαπάτα

4 κ.σ. μουστάρδα

170 γρ. γραβιέρα, Συνεταιρισμός Πάρου

170 γρ. πίκλες, ψιλοκομμένες

170 γρ. ψητό χοιρινό, σε χοντρές φέτες

2 κ.σ. βούτυρο

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

StepDescription
1 Προθερμαίνουμε την τοστιέρα.
2 Ανοίγουμε το κάθε ψωμάκι και αλείφουμε και τις δύο πλευρές με μουστάρδα.
3 Στη συνέχεια βάζουμε τη γραβιέρα και από πάνω τις πίκλες.
4 Καπακώνουμε τα σάντουιτς και τα πιέζουμε ελαφρά.
5 Bουτυρώνουμε και τις δύο πλευρές του ψωμιού και τα τοποθετούμε στην τοστιέρα με μέτρια πίεση και θερμοκρασία.
6 Ψήνουμε για 5-6 λεπτά μέχρι το ψωμί να γίνει τραγανό και από τις δύο πλευρές.
7 Κόβουμε κάθε σάντουιτς διαγώνια και με μία οδοντογλυφίδα στηρίζουμε μία φέτα πίκλας.
8 Σερβίρουμε τα σάντουιτς ζεστά.
Δημήτρης Σκαρμούτσος