02
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Step | Description |
---|---|
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό και ρίχνουμε τα ραβιόλια. | |
Βράζουμε τα ζυμαρικά αλ ντέντε, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και τα σουρώνουμε. | |
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον κιμά για 4-6 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. | |
Για τη σάλτσα: | Σε ένα άλλο τηγάνι με ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι. |
Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι. | |
Προσθέτουμε το κρασί, το χυμό ντομάτας, τη ζάχαρη, τον ντοματοπελτέ, τις ελιές και αλατοπιπερώνουμε. | |
Βράζουμε και κατόπιν σιγομαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να δέσει η σάλτσα. | |
Ρίχνουμε τη σάλτσα στο τηγάνι με τον κιμά, προσθέτουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν τα υλικά. | |
Αφαιρούμε από το τηγάνι, πασπαλίζουμε με φέτα και σερβίρουμε. |