Ζύμη για πίτσα με χαρουπάλευρο (χωρίς μαγιά)

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να βαθμολογήσετε τη συνταγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Share
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ

30΄

ΜΕΡΙΔΕΣ

1

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

1

01

ΥΛΙΚΑ

1 ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1/2 φλ. χαρουπάλευρο

1 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ

½ κουτ. γλυκού αλάτι.

½ φλιτζάνι νερό

2 κ.σ. ελαιόλαδο.

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

StepDescription
Ενώνουμε σε ένα μπολ 1 1/2φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1/2 φλιτζ χαρουπάλευρο, 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ και 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι. Κάνουμε μια τρύπα στο κέντρο και προσθέτουμε 1/2 φλιτζάνι νερό και 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο. Ζυμώνουμε για 5-7 λεπτά μέχρι η ζύμη να γίνει λεία και ελαστική
Δημήτρης Σκαρμούτσος