Ζύμη για πίτσα με καλαμποκάλευρο

Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να βαθμολογήσετε τη συνταγή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΟΥ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Share
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΧΡΟΝΟΣ

70΄

ΜΕΡΙΔΕΣ

1

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

1

01

ΥΛΙΚΑ

2 φλ. καλαμποκάλευρο

1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

αλάτι

1 φλ. νερό

3 κ.σ. ελαιόλαδο

ΒΑΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

02

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

StepDescription
1 Προσθέτουμε σε ένα μπολ τα στερεά υλικά και τα ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υγρά.
2 Ζυμώνουμε για 5-7 λεπτά μέχρι η ζύμη μας να γίνει λεία και ελαστική.
3 Αλευρώνουμε μια επιφάνεια και ζυμώνουμε το μίγμα μέχρι να γίνει λείο. Αν αρχίσει να κολλάει του ρίχνουμε λίγο αλεύρι. Το ζυμώνουμε για λίγο ακόμα και το σκεπάζουμε με μια πετσέτα για 1 ώρα. Όσο πιο ζεστός είναι ο χώρος τόσο το καλύτερο.
Δημήτρης Σκαρμούτσος